old crow fans Forum Index
Author Message

<  Questions and Problems  ~  problems posting

kayakgrl
Posted: Wed Dec 13, 2006 8:04 pm Reply with quote
Tearin' it Down Joined: 13 Sep 2005 Posts: 208 Location: IN
Anyone else having problems posting to threads???
View user's profile Send private message
kayakgrl
Posted: Wed Dec 13, 2006 8:17 pm Reply with quote
Tearin' it Down Joined: 13 Sep 2005 Posts: 208 Location: IN
I'm trying to post in the live section but keep getting this message-

THE RESOURCE CANNOT BE DISPLAYED
The resource you are looking for cannot be opened by your browser.

??????????????????
View user's profile Send private message
therodge
Posted: Wed Dec 13, 2006 9:00 pm Reply with quote
*Law Dog* Joined: 17 Oct 2004 Posts: 6492 Location: Nashville, Tennessee
yea, ive been having a weird problem too. Like sometimes if a post is really long it won't let me post it. I'll contact our web host and let them know. It didnt start doing that until we went down for a few days a few weeks ago. Sorry about that.

_________________
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kayakgrl
Posted: Wed Dec 13, 2006 9:01 pm Reply with quote
Tearin' it Down Joined: 13 Sep 2005 Posts: 208 Location: IN
Strange- I am able to post short replies but it won't let me post my review of the Louisville show. I've tried to post it under the Louisville thread that is already up and I've also tried to start a new thread and it still won't take it.
View user's profile Send private message
therodge
Posted: Wed Dec 13, 2006 9:07 pm Reply with quote
*Law Dog* Joined: 17 Oct 2004 Posts: 6492 Location: Nashville, Tennessee
yea... that is really weird. I'll see if I can get it fixed for us.

_________________
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
bopanic
Posted: Wed Dec 13, 2006 10:26 pm Reply with quote
*King of da Vuld* Joined: 04 Dec 2005 Posts: 4190 Location: Nashville, TN
kayakgrl wrote:
Strange- I am able to post short replies but it won't let me post my review of the Louisville show. I've tried to post it under the Louisville thread that is already up and I've also tried to start a new thread and it still won't take it.


glad someone on here got to the louisville show! looking forward to hearing about it!
View user's profile Send private message
jahnee
Posted: Wed Dec 13, 2006 10:38 pm Reply with quote
Charlie Joined: 19 Nov 2004 Posts: 680 Location: NW Indiana
A few days ago i started a thread and could clearly see that there were 3 posts on it without opening it....but when i opened it it was just my post and nothing else.....the next day it worked but it was weird
View user's profile Send private message Send e-mail
therodge
Posted: Thu Dec 14, 2006 1:30 pm Reply with quote
*Law Dog* Joined: 17 Oct 2004 Posts: 6492 Location: Nashville, Tennessee
I contacted them earlier today. He couldnt see what the problem was. Next time you get an error ... copy it down verbatim and post it here or email me at therodge@hotmail.com so I can tell them exactly whats going on. I'll keep my eyes peeled as well.

I did however get them to set it up where our database is backed up daily. So hopefully we wont have to worry about that anymore.

_________________
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
carolina_gurl
Posted: Fri Jun 22, 2007 7:51 pm Reply with quote
Lil' Birdie Joined: 22 Jun 2007 Posts: 34 Location: North Carolina
Yeah, I can't seem to post a message on the music forum. When I click submit the page disappears and never makes it to the forum. I've tried it several times and even tried waiting thinking there was a delay in the post of a msg but nothing. Can anyone help?

_________________
So long tell my troubles to the wind...
View user's profile Send private message Visit poster's website
dereck
Posted: Wed Jun 27, 2007 9:41 pm Reply with quote
Lil' Birdie Joined: 10 Jun 2006 Posts: 37 Location: Rhode Island
hey rodge everytime i try to post large text it is posting it twice
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
billy
Posted: Sat Nov 17, 2007 6:40 am Reply with quote
Lil' Birdie Joined: 08 May 2007 Posts: 40 Location: UK
Having posted 10 messages I was allowed to post a weblink but today it wont. Guess it is something to do with the revamp?
View user's profile Send private message
GumboStu
Posted: Sat Nov 17, 2007 8:20 am Reply with quote
*Irish Stew* Joined: 03 Oct 2007 Posts: 3660 Location: Joe's Cornfield
There has been some clearing and reorganising in the Live and Lyric sections, and general tidying up, and a few folks have lost a couple of posts or so.

Your count has gone back to 9 so you'll probably get to link again if you post another message.
View user's profile Send private message Visit poster's website
billy
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:07 am Reply with quote
Lil' Birdie Joined: 08 May 2007 Posts: 40 Location: UK
Ok Thanks.

Will give it another go.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum